Adobe Grafische cursussen

Op deze overzichtspagina staat ons aanbod aan grafische cursussen en cursussen in software van Adobe. De grafische trainingen van CompUniversity worden gegeven door docenten uit de praktijk. Onze trainers zijn vormgever en art-directors die dagelijks in het grafische vak werken en je kunnen helpen om je skills en competenties naar een hoger plan te brengen. Ze leren je niet alleen de basisvaardigheden maar geven je ook tips & trips om prachtige grafische content te maken. Of het nou gaat om online ontwerpen of ontwerpen voor printmedia. Wil je meer weten over onze grafische cursussen neem dan contact met ons op.

Volg een grafisch vormgever opleiding!

InDesign
Cursus Adobe InDesign

Onder begeleiding van een ervaren grafisch vormgever / docent leert u alle facetten van Adobe Indesign kennen en werkt u in deze praktijkgerichte opleiding aan allerlei opdrachten. Zo gaan we o.a. een brochure, huisstijl en flyer maken. Ook wordt er ingegaan op uw eigen praktijksituatie en kunt u werk uit uw eigen praktijk meenemen om daar onder begeleiding van de docent aan te werken. Lees verder>>>>>

Cursus Illustrator
Cursus Adobe Illustrator

Wilt u als dtp’er of vormgever aan de slag, is het voor uw huidige functie belangrijk dat u zich verder in Adobe Photoshop bekwaamt, dan is dit dé cursus voor u. Onder begeleiding van een ervaren grafisch vormgever / docent leert u alle facetten van Adobe Illustrator kennen en werkt u in deze praktijkgerichte opleiding aan allerlei opdrachten. Zo gaan we o.a. een logo, visitekaart, illustratie en poster maken. Lees verder>>>>>

Cursus Photoshop
Cursus Adobe InDesign

Wilt u als dtp’er of vormgever aan de slag of heeft u in uw huidige functie veel met Adobe Photoshop te maken, dan is dit dé cursus voor u. Onder begeleiding van een ervaren grafisch vormgever / docent leert u alle facetten van Adobe Photoshop kennen en werkt u in deze praktijkgerichte opleiding aan allerlei opdrachten. Lees verder…….

Cursus Adobe voor marketing & communicatie

Heeft u geen specifieke grafische achtergrond heeft u door uw functie of werksituatie veel te maken met de grafische Adobe pakketten, moet u drukwerk begeleiden, of bestanden corrigeren of controleren, of misschien wilt u zelf graag (eenvoudige) flyers, brochures of visitekaartjes maken en met een gerust hart naar de drukker kunnen sturen. Lees verder…

U kunt deze cursus bij ons volgen als:

Groepscursus

Moeten er een aantal van uw medewerkers geschoold worden dan geven wij deze cursus in ons opleidingscentrum in Zevenaar of incompany bij bedrijf of instelling. We vertellen je graag meer over alle ins- en outs. Neem even contact op.

Open inschrijving

Regelmatig geven wij een aantal cursussen ook als open inschrijvingscursus tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Deze cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in Zevenaar. Een locatie bij jouw in de buurt is onder voorwaarden ook mogelijk. Bij het minimale aantal deelnemers van 4 personen kost deze cursussen €499* voor 2 dagen. Bij het maximale aantal cursisten van 8 personen betaalt u slechts €275* voor 2 dagen.

*prijs ex btw.

Klik voor meer informatie, voorwaarden, prijzen en data

1-op-1 cursus

Een cursus met jouw eigen privédocent. De aandacht gaat volledig naar uw wensen en leerdoelen. Dit kan op jouw eigen locatie, een locatie naar keuze of in ons opleidingscentrum. Neem contact op . We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk cursus

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heb je specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Heeft u interesse in één van deze cursussen?
Bel 0316 – 74 40 54
of mail info@compuniversity.nl

Of vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Bedrijf/Organisatie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (indien u teruggebeld wilt worden

Ik heb interesse in de cursus

Soort cursus
Groepscursus1-op-1 cursusOpen inschrijvingMaatwerktrainingN.V.T.

Uw bericht of vraag


 • Image icon
  Microsoft Office
  Cursussen & Trainingen

  Bekijk onze Microsoft Office cursussen

 • Image icon
  E-Learning
  Online office trainingen

  Nu ook E-Learning cursussen

 • Image icon

  Adobe Creative Cloud

  Cursussen & Trainingen

  Bekijk al onze Adobe cursussen

 • Tips & Tricks

  Werk sneller en efficiënter

  Naar de Tips & Tricks

 • Offerte aanvragen

  Bel 0316 - 74 40 54

  Of ga naar de contactpagina

× Waarmee kan ik je helpen?