Cursus Adobe CC, een Bootcamp voor Marketing- en Communicatieprofessionals

Als spin in het web van de marketing en of communicatie, aanspreekpunt van alle zaken rondom interne en externe communicatie is de globale kennis van Adobe Creative suite een must! Volg de Bootcamp Adobe CC voor marketing- en communicatiemedewerkers!

Heb je geen specifieke grafische achtergrond maar heb je door jouw functie of werksituatie veel te maken met de grafische Adobe pakketten, moet je drukwerk begeleiden zodoende bestanden corrigeren of controleren, of misschien wil je zelf graag (eenvoudige) flyers, brochures of visitekaartjes maken zodat je die met een gerust hart naar de drukker kunnen sturen?

Dan is de cursus Adobe CC voor communicatie en marketingprofessionals de maatwerk-cursus speciaal gemaakt voor jou. Deze training help tijd en geld te besparen op eenvoudige zaken die je nu zelf kunt doen. Daarnaast kunt je inhoudelijk efficiënter communiceren met de drukkerij of reclamebureau. Met de bootcamp Adobe voor MarCom professionals krijg je de grafische skills die nodig zijn voor jouw job. Volg de cursus Adobe CC voor marketing- en communicatiemedewerkers.

Een grafisch design opleiding

Cursusinformatie cursus grafische vormgeving

Marketing en communicatieprofessionals die:

• veel met de Adobe Creative Suite software zoals Indesign en Photoshop te maken hebben,
  • niet alle ins- en outs van de software hoeven te weten,
  • op de dagelijkse praktijk gerichte cursus wensen,
  • beter hun weg kunnen vinden in de software,
  • veel tijd willen besparen,
  • fouten in drukwerk willen voorkomen,
  • de communicatie met bijvoorbeeld het reclamebureau en drukkerij efficiënter willen voeren,
  • meer inzicht willen krijgen in de processen van hun uw reclamebureau en drukkerij.

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze cursus goed te kunnen volgen, maar je moet wél een redelijke algemene computerervaring hebben op een Mac of Windows PC, zoals bijvoorbeeld “Opslaan van bestanden”. Daarnaast is het hebben van interesse of affiniteit met (grafische) vormgeving, fotografie of illustraties wenselijk.

De cursus Adobe CC duurt 8 dagdelen van 3 uur (4 dagen).

Iedere softwarepakket wordt in 1 dag behandeld. Op de 4e dag wordt het geleerde in de praktijk gebracht, dan gaan we zaken maken zoals een folder, webbanner, fotomontage, logo enzovoorts, waardoor jij aan het einde van deze bijeenkomsten al producten hebt!|Mocht je al enige ervaring hebben met één of meerdere van de pakketten dan is een kortere cursus mogelijk. Neem contact op voor een maatwerkoplossing.

Ontwerp je eigen

BrochuresFoldersVisitekaartjesAdvertentiesMagazinesBriefpapierBriefpapierFlyersHandleidingen

Met Adobe

Photoshop
  • Kleurcorrecties en uitsneden toepassen op foto’s;
  • foto’s vrijstaand maken en maskeren;
  • het werken met lagen;
  • het maken van eenvoudige fotomontages. (Bijvoorbeeld iemand uitsnijden en in een andere foto plaatsen;
  • Aan leveren voor online publicatie.
Illustrator
  • Leren met vectorbestanden om te gaan;
  • het werken met beziercurves (paden);
  • het maken van een simpel vectorlogo of vectortekening.
Indesign
  • Het vervaardigen van documenten met meerdere pagina’s;
  • het werken met stijlen, typografen;
  • het werken met stramienen en basispagina’s;
  • het maken van een simpele brochure, boekje of flyer;
andere zaken die aan bod komen zijn:
  • Welk programma zet ik in voor welk doel;
  • wat kan ik zelf en wanneer kan ik beter externe partijen inschakelen;
  • kleurbeheer en controle over kleur;
  • stukje grafische vormgeving, (basisprincipes en tips);
  • drukklare pdf aanleveren;
  • ook aan bod komen veelgebruikte termen in de grafische wereld.

In de cursus bestaat de mogelijkheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk te bespreken en in de les uit te voeren.
Onder de leiding van een docent die 20 jaar ervaring heeft als grafisch vormgever en u dus alle fijne kneepjes van de software en het vak kan bijbrengen.

Een Grafisch vormgever opleiding!

Open inschrijving

Regelmatig geven wij deze cursus ook als open inschrijvingscursus tegen een zeer aantrekkelijk tarief.  De cursuskosten bedragen €329 per persoon per dag. De cursus wordt btw-vrij gefactureerd.

Klik voor meer informatie, voorwaarden, prijzen en data