Word Cursus

Sneller, efficiënter en leuker werken met Word na onze Word cursus !

De cursus Word wordt standaard aangeboden in een basisdeel van drie dagdelen en vier vervolg delen. Maar niet iedere organisatie is “standaard” daarom nemen wij eerst een intake af. Na deze intake wordt er een maatwerk traject opgezet waarbij basis en gevorderde onderwerpen door elkaar heen kunnen lopen, waardoor de training of cursus aansluit op de behoefte.

Microsoft Word is wereldwijd het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma echter is men veeltijd kwijt met zoeken naar het gewenste knopje te vinden om iets voor elkaar te krijgen. Inspringen maar ook tekst rondom een afbeelding laten lopen is soms lastig. Een inhoudsopgave, of een index (waarmee je een overzicht van de inhoud samenvat) toevoegen aan een document is niet eenvoudig. Vaak is het een kwestie van doen waardoor je deze vaardigheden onder de knie krijgt, daarom staat doen ook centraal tijdens onze trainingen! Kortom, we hopen je snel te zien!

Hieronder staan de cursussen onder elkaar en ook een korte omschrijving, wil je echter meer informatie, klik dan op de gewenste cursus.

Word basiscursus. Niet alléén voor beginners maar ook voor opfrissers en mensen die de nieuwe Word-gereedschappen willen leren gebruiken, zodat je sneller en efficiënter leert werken.

Word Vervolgcursus “Werken met grote documenten”. Specifiek voor gebruikers die de basis onder de knie hebben en beleidsstukken, notities, boeken en overige grote documenten moeten maken. Dat is vaak een enorme klus, volg daarom deze cursus en wordt een documenten topper! Volg daarom deze basiscursus

Word Vervolgcursus “Sjablonen en formulieren”. Zelf mooie bedrijfseigen sjablonen en formulieren met diverse typen invulvelden maken waardoor jouw bedrijf zich professioneel kan vertonen.

Word Vervolgcursus “Afdruk samenvoegen”. Deze Word cursus is voor iedereen die een mailing per brief of mail moet versturen, want je leert brieven, etiketten een e-mail mailing opzetten.

Word Vervolgcursus “Macro’s”. Automatiseren van acties in een Word-document! Waardoor je nog sneller kan werken met Word!

Maatwerk Word-cursussen!

Ook beschikbaar als e-learning>>>

Je kunt deze cursus bij ons volgen als:

Groepscursus

Moeten er een aantal van uw medewerkers geschoold worden dan geven wij deze cursus in ons opleidingscentrum in Zevenaar of incompany bij bedrijf of instelling. We vertellen je graag meer over alle ins- en outs. Neem even contact op.

1-op-1 cursus

Een cursus met jouw eigen privédocent. De aandacht gaat volledig naar uw wensen en leerdoelen. Dit kan op jouw eigen locatie, een locatie naar keuze of in ons opleidingscentrum. Neem contact op . We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk cursus

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heb je specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Heb je interesse in deze cursus?
Bel 0316 – 74 40 54
of mail info@compuniversity.nl

Of vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Bedrijf/Organisatie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (indien u teruggebeld wilt worden

Ik heb interesse in de cursus

Soort cursus
InCompany-cursus1-op-1 cursusE-LearningN.V.T.

Uw bericht of vraag


 • Image icon
  Microsoft Office
  Cursussen & Trainingen

  Bekijk onze Microsoft Office cursussen

 • Image icon
  E-Learning
  Online office trainingen

  Nu ook E-Learning cursussen

 • Image icon

  Live online Lessen

  Cursussen & Trainingen

  Neem contact op om een
  maatwerk oplossing te bespreken

 • Tips & Tricks

  Werk sneller en efficiënter

  Naar de Tips & Tricks

 • Offerte aanvragen

  Bel 0316 - 74 40 54

  Of ga naar de contactpagina