Vervolgmodule Word “Afdruk Samenvoegen”

Bij het sturen van een mailing per brief of een email, kan je een brief personaliseren door samenvoegvelden te gebruiken. Daarmee kan iedere ontvanger een mail of brief krijgen met zijn of haar eigen gegevens!
Daarom gebruik je “Afdruk samenvoegen” waardoor jouw mailing een professionele uitstraling krijgt.

Deze cursus is specifiek bestemd voor iedereen in het bijzonder die een mailing wil opzetten. Te denken valt aan e-mails (nieuwsbrieven), interne memo’s enz.
Daarnaast leert de cursus Word “Afdruk samenvoegen” jou snel en efficiënt werken met de mogelijkheden die Word heeft om een mailing vorm te geven.

Iedereen die meer dan eenmaal een document naar meerdere personen wenst te sturen. Te denken valt aan mailingen, interne memo’s enz.

1 dagdeel van 3 uur.

• Inleiding (eenvoudige samenvoeging)
  • Hoofddocument (maken, samenvoegvelden invoegen en opmaken)
  • Gegevensbestand (maken, gegevensbestand koppelen aan een hoofddocument)
  • Samenvoegen (standaardsamenvoeging, variabele gegevens gebruiken, sorteren en selecties maken, etiketten en enveloppen gebruiken, lijsten genereren d.m.v. een samenvoeging)
  • Samenvoegvelden beheren en bewerken.
  • Samenvoegen naar Mail