Vervolgmodule “Werken met grote documenten”

De cursus “Werken met Grote documenten” is specifiek voor medewerkers die regelmatig met grote documenten werken. Bijvoorbeeld,  beleidsmedewerkers, marketingmedewerkers, studenten enz.
Word heeft veel gereedschappen die je kunt gebruiken, waarmee jij jouw document professioneel kunt vormgeven. Bovendien leer je handiger en sneller werken!

Een ervaren docent begeleidt jou door alle ins en outs van het werken met grote documenten. Bijvoorbeeld inhoudsopgave, kop- en Voettekst, verwijzingen en paginaopmaak. Ook het redigeren komt aan bod. Daarnaast mag jij ook jouw eigen documenten meenemen om het geleerde direct toe te passen! Kortom volg deze cursus!

Ook beschikbaar als E-learning>>>

Medewerkers die regelmatig met grote documenten werken. Bijvoorbeeld voor Beleidsmedewerkers, Secretaresses, Studenten enz. Maar natuurlijk voor iedereen die grote documenten moet maken.

De deelnemer moet Windows op het niveau van de basiscursus kennen en kennis hebben van de basismodule.

1 dagdeel van 3 uur.

• Navigeren in grote documenten
  • Documenten invoegen
  • Voet‐ en eindnoten