Vervolgmodule Analyseren met Excel

Excel bezit mogelijkheden om gegevens in een database te verwerken. Met behulp van een database (lijst) kan jij overzichten en of rapportages maken. Tijdens de cursus “Excel als database” leer je met behulp van draaitabellen een gegevenslijst te analyseren.

Gegevens sorteren, filteren, subtotalen berekenen, en analyse met behulp van draaitabellen zorgt voor inzicht in jouw gegevens. Daarnaast leer je een dropdownlijst maken! De cursus “Analyseren met Excel” laat het allemaal zien!

Ook als E-learning>>>

Iedereen die gegevens wil analyseren in Excel, en deze analyse als Draaitabel of Draaigrafiek wil presenteren

Basiskennis van Windows en kennis van de basismodule.

2 dagdelen van 3 uur.

• Introductie lijsten en tabellen (gegevensformulier, diverse sorteer  en filter mogelijkheden)
  • Opmaak als Tabel
  • Subtotalen gebruiken (snelle analyse)