Vervolgmodule Werken met functies in Excel

De Excelcursus “Werken met functies” gaat in op de geavanceerde rekenmogelijkheden van Excel. Je leert diverse handige rekenfuncties toepassen binnen jouw eigen werkomgeving.

Belangrijke functies zoals de ALS en Verticaal Zoeken komen uitgebreid aan bod.

De Excelcursus “Werken met functies” is geschikt voor Excel-gebruikers van die kennis willen maken met de vele rekenfuncties die Excel rijk is.
Voor het geval dat een formule meer moet zijn dan een simpel rekensommetje zodat jij meer uit Excel kunt halen.
Zo leer je met de meest gebruikte functies werken zoals, ALS, VERT.ZOEKEN, GEMIDDELDE, AANTAL.ALS enz.
Maar ook bijvoorbeeld de nieuwe functies zoals KIEZEN, ALS.VOORWAARDEN, SCHAKELEN enz.

De vele functies in Excel vergelijken we graag met een gereedschapskist, waarvan ieder stuk gereedschap nodig is om een mooi bouwwerk te maken in Excel.

Ook als e-learning>>>

Deze cursus is geschikt voor Excel gebruikers van die kennis willen maken met de rekenfuncties die Excel rijk is. Voor het geval dat een formule meer moet zijn dan een simpel rekensommetje!

Basiskennis van Windows en kennis van de Excel basismodule.

2 dagdelen van 3 uur.

• Functiecategorieën (mathematische functies, statistische functies, logische functies, zoekfuncties, datum/tijd functies, financiële functies, tekstfuncties, informatieve functies)
  • Functies nesten
  • Cellen benoemen