Het verhaal van de held

Er waren eens twee ondernemers die samen tijdens de vooravond van de winter plannen aan het smeden waren. Nu deden ze dat wel vaker en veelal liep het uit op een matig succesje of het liep met de bekende sisser af.

Maar nu was het anders. Het voelde anders, er zat zo veel energie in dat je het voelde trillen in de lucht, als op een warme zomerdag. Er was een stortvloed aan passie die als een warme deken over dit plan heen lag. Nadat zij jarenlang honderden presentaties hadden gezien en aangehoord, wisten ze wat ze te doen stond. Er was niet zomaar een ideetje ontstaan maar er was een missie geboren die aan alle kanten paste bij hun doelgroep en de tijd waarin zij leefden. De missie luidde “We gaan het verhaal terugbrengen op het podium van de zakelijke markt”. “De passie die we nu voelen voor taal, expressie en emotie gaan we doorgeven en delen.

en toen….

bedachten zij samen de leukste en meest inspirerende werkvormen die zij maar konden bedenken. Zij gingen op zoek naar een locatie die paste bij hun plannen en zochten mensen die mee wilden doen om het verhaal weer terug te brengen. Mensen met een verhaal maar die nog op zoek waren naar de vorm, of mensen die wilde leren hun verhaal zo goed mogelijk te brengen.

Op de dagen dat de verhalen aan elkaar werden verteld was het gezellig en er werd oprecht naar elkaar geluisterd en meegeleefd. Er werd veel geleerd en er werden verbindingen gelegd die tot op de dag van vandaag nieuwe contacten en geld opleveren. Iedereen die mee deed ging rijker weg dan toen ze binnenkwamen. Groep na groep kwam helpen om de missie van het verhaal uit te leven.

Het geluk

Op alle podia in het land groot en klein was het weer leuk en boeiend om mensen te horen en zien. Mensen staken elkaar aan en deelden hun kennis en vaardigheden zodat het weer leuk werd op congressen, conferenties en netwerkbijeenkomsten. Tot op de dag van vandaag zijn de ondernemers bezig om hun missie door te geven en te delen, en zo leven zij nog lang en gelukkig…

Het verhaal van de held

Hoe lang is het geleden dat u een boeiend verhaal heeft gehoord? Sagen, legenden, sprookjes en anekdotes zijn op de achtergrond geraakt. Wij gaan er in deze training vanuit dat een verhaal meer boeit en bindt dan een lezing. Als u de kracht en de vaardigheden zou hebben uw verhaal te vertellen hoe zou u dat dan doen? Het vertellen van een verhaal is krachtig en brengt op een speelse manier uw passie en gedrevenheid voor het voetlicht. Onze missie luid “We gaan het verhaal terugbrengen op het podium van de zakelijke markt”.

“Verhalen worden onthouden,
lezingen worden vergeten” Inschrijven dus!!!

Cursusinformatie

Iedereen die het beste uit zich zelf wil halen om een goede presentatie neer te zetten. Uitgaande van uw talenten!

Hoe minder…. Hoe beter!

2 dagen van 8 uur!

Onderwerpen van de training

 • Verhalen vertellen.
 • PowerPoint gebruiken.
 • Wat is mijn talent?
 • Waar zitten mijn sterke presentatiepunten?
 • Veel, heel veel oefenen!!!!

Je kunt deze cursus bij ons volgen als:

Groepscursus

Moeten er een aantal van uw medewerkers geschoold worden dan geven wij deze cursus in ons opleidingscentrum in Zevenaar of incompany bij bedrijf of instelling. We vertellen je graag meer over alle ins- en outs. Neem even contact op.

1-op-1 cursus

Een cursus met jouw eigen privédocent. De aandacht gaat volledig naar uw wensen en leerdoelen. Dit kan op jouw eigen locatie, een locatie naar keuze of in ons opleidingscentrum. Neem contact op . We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk cursus

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heb je specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Heb je interesse in deze cursus?
Bel 0316 – 74 40 54
of mail info@compuniversity.nl

Of vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Bedrijf/Organisatie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (indien u teruggebeld wilt worden

Ik heb interesse in de cursus

Soort cursus
InCompany-cursus1-op-1 cursusE-LearningN.V.T.

Uw bericht of vraag


 • Image icon
  Microsoft Office
  Cursussen & Trainingen

  Bekijk onze Microsoft Office cursussen

 • Image icon
  E-Learning
  Online office trainingen

  Nu ook E-Learning cursussen

 • Image icon

  Live online Lessen

  Cursussen & Trainingen

  Neem contact op om een
  maatwerk oplossing te bespreken

 • Tips & Tricks

  Werk sneller en efficiënter

  Naar de Tips & Tricks

 • Offerte aanvragen

  Bel 0316 - 74 40 54

  Of ga naar de contactpagina