Comfortabel overstappen van Excel naar Access

Comfortabel overstappen van Excel naar Access!
In Excel kan je prima lijsten maken en kleine databases onderhouden. Echter als de database te groot en te complex wordt, is het slimmer om deze database in Access te beheren. Als wij vragen waarom men niet met een Access-database werkt, is het antwoord steevast: “Access is zo moeilijk”.
Dat valt dus wel mee!

CompUniversity begeleidt jou in vier stappen naar een goed werkende Access-database.

• Onze trainer/consultant komt bij jou langs en inventariseert het werken met de database.
  • Onze consultant bouwt een maatwerk aan de hand van jouw behoeftes een werkende Acces database, hierin zitten al enkele vooraf ingestelde query’s.
  • Jouw (jullie) medewerkers leren in 1 dag de basiswerking van Microsoft Access.
  • Jouw (jullie) medewerkers krijgen een tweede training waarin de database die de trainer/consultant voor hen heeft gebouwd, wordt uitgelegd aan de hand van de theorie die de vorige keer besproken is. Aan het eind van deze tweede trainingsdag jullie medewerkers volledig op de hoogte van het hoe en waarom van de Access-database waarmee zij zullen gaan werken. Eventueel kan de database tijdens deze dag nog verder uitgebouwd worden.

Jouw database werkt nu optimaal!

Iedereen die een database van Excel naar Access wil overzetten.

Basiskennis van Windows en kennis van de basismodule.

In overleg, dit wordt in de offerte opgesteld nadat er een analyse is gemaakt.

De inhoud van deze training wordt samen met jou opgesteld.

• Microsoft Office

• E-Learning