E-learning PowerPoint Animaties en Dia-overgangen

Tijdens deze uitgebreide online PowerPoint training leer je Animaties en Dia-overgangen op een verantwoorde manier gebruiken zodat jouw presentatie top wordt!

Om een PowerPoint-presentatie mooier en professioneler te maken kan je gebruik maken van Animaties in PowerPoint zodat jouw presentatie interactiever wordt. Animaties moeten wel een functie hebben omdat een overvloed van Animaties in PowerPoint het publiek kan afleiden van hetgeen jij verteld. Je wilt dat de mensen naar jou kijken! De online training PowerPoint Animaties zit ook vol met tips en tricks over het gebruik van Animaties en dia-overgangen. Deze online cursus PowerPoint leert jou werken met de vele mogelijkheden om Animaties op een goede manier te gebruiken tijdens een presentatie maar bij sommige onderwerpen lijkt jouw presentatie net een tekenfilm. Veel spelen dus!

Deze e-learning is de tweede training van de leerlijn PowerPoint. Nadat jij de kennis en vaardigheden van de basistraining “Een presentatie maken” onder de knie hebt kan je jouw kennis verdiepen bij de deze training “PowerPoint Animaties en Dia-overgangen“, of de training “PowerPoint sjablonen“, zodat jij professionele presentaties kunt maken in jouw huisstijl.

Deze online training PowerPoint Animaties en Dia-overgangen is specifiek opgezet voor mensen die meer beweging en interactie in hun presentatie willen inbouwen. Je gaat veel spelen met Animaties door de vele oefeningen en theorie. Leuk is zeker van toepassing op deze training.

Voor het volgen van deze e-learning PowerPoint is het handig als je de basiskennis van Windows hebt voordat jij deze online training start. Daarnaast is kennis van de training “Een presentatie maken” een must.

Ongeveer 3 uur als je alle oefeningen meedoet maar als je alleen leest en de video’s bekijkt ben je sneller klaar. Je moet wel oefenen zodat je de theorie onder de knie krijgt.

Prijzen:

Deze module e-learning PowerPoint kost € 69,00

Onderwerpen van de E-learning PowerPoint “Animaties en Dia-overgangen”.

• Wat zijn Animaties en Dia-overgangen
  • Animatie’s instellen
    • Tekst-animaties
    • Afbeeldingen met animaties
    • 3D-modellen
    • Grafieken
    • SmartArt
  • Dia overgangen
    • Diaovergangen instellen
    • Morphing
  • Bekeken in Kiosk

We hebben nog 2 online trainingen PowerPoint!!!!

PowerPoint “Een Presentatie maken”

Als jij nog weinig of geen ervaring het het maken van een presentatie met PowerPoint is het wijs om eerst de basistraining “Een presentatie maken” te volgen zodat je beslagen ten ijs komt. Tijdens deze training heb je wel iets ervaring nodig. Deze training is specifiek bedelt voor de PowerPoint gebruiker die zijn of haar presentatie wil verfraaien met bewegingen met zowel Animaties als ook Dia-overgangen.

PowerPoint Sjablonen maken

De e-learning PowerPoint “Sjablonen” hebben wij specifiek ontwikkeld voor de deelnemer die presentaties willen maken in hun eigen huisstijl waardoor jouw presentatie authentiek wordt zodat jij belangrijk bent, en niet jouw presentatie!