De online Excel vervolgtraining kost maar

149 / voor 1 jaar!

Elearning Excel vervolgcursus “Functies in Excel”

Deze uitgebreide training leert jou werken met de vele functies die Excel rijk is! Deze training bevat veel ondersteunende video’s en oefeningen.

Tijdens deze uitgebreide training leer je werken met functies in Excel. De functies binnen Excel kan je vergelijken met een gereedschapskist waarin mooie gereedschappen liggen om een prachtig bouwwerk te maken. Deze training loopt met jou deze gereedschapskist door, waardoor je veel functies leert kennen en gebruiken doordat je de uitbreidde video’s en oefening doorloopt. Dit is een training voor gevorderde gebruikers daarom is het belangrijk dat jij de basisvaardigheden van Excel kent! Wil je een test doen of jij de basisvaardigheden kent zodat jij weet of jij klaar bent voor deze training? Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt. Je leert op diverse manieren de functie Verticaal zoeken VERT.ZOEKEN gebruiken maar ook die iets moeilijkere INDEX en VERGELIJKEN. De training is ingedeeld in 4 modules die je ook los kunt volgen.

1. Logische functies zoals ALS, ALS. VOORWAARDEN)
  2. Zoekfuncties Zoals zoals VERT.ZOEKEN en INDEX
  3. Datum- tijd en- tekstfuncties voor planningen en roosters en om teksten op te schonen in Excel.
  4. Meer met functies, waarin de beveiliging en het samenvoegen van Functies (Nesten) aan de orde komen.

Iedereen die in Excel wil leren werken met de geavanceerde rekenfuncties in Excel zoals VERT.ZOEKEN, maar ook de nieuwe functie zoals ALS.VOORWAARDEN, en KIEZEN.

Het is vanzelfsprekend dat je een ervaren computergebruiker moet zijn. Daarnaast moet je over voldoende basiskennis beschikken. Wil jij weten of jij voldoende kennis hebt? Vul dan deze intake in.

Ongeveer 8 uur als je alle oefeningen meedoet.

Prijzen:

Gehele cursus € 149,00.

Per module € 79,00

Onderwerpen van de Elearning “Functies in Excel”

• Logische functies:
    • Werken met de functies, ALSENOFALS.FOUT.
    • De nieuwe functies SCHAKELEN (Alléén in Office 365), ALS.VOORWAARDEN(Alléén in Office 365)
    • Functies nesten (meerdere functies in één formule)
  • Werken met zoekfuncties VERT.ZOEKEN, HORIZ.ZOEKEN,
  • Werken met de geavanceerdere functies INDEX en VERGELIJKEN.
  • Functies nesten (meerdere functies in één formule)
  • Cellen en bereiken benoemen.
  • Excel-functies die je kunt gebruiken om planningen en roosters te maken.
  • Werken met de datum en tijdsfuncties VANDAAG, NU, WEEKNUMMER, WEEKDAG en NETTO.WERKDAGEN
  • Excel-lijsten opschonen door gebruik van tekstfuncties LINKS, RECHTS, DEEL,
    VIND.SPEC, LENGTE, TEKST.SAMENV, NUMMERIEKE.WAARDE en TEKST.COMBINEREN en SPATIES.WISSEN.
  • Functies uit diverse categorieën nesten. ALS en VERT.ZOEKEN, ALS en MIN en GEMIDDELDE en GEHEEL.
  • Werkbladen beveiligen.
  • Fouten in geavanceerde formules oplossen

De Elearning “Functies in Excel” kan ook per module gevolgd worden.

Module 1

Logische functies