Image

PowerPoint sjablonen maken E-learning

Tijdens deze uitgebreide online PowerPoint training leer je zelf PowerPoint sjablonen maken zodat jij een presentatie in jouw eigen huisstijl kunt geven en jouw presentatie meer authentiek wordt!

De online training PowerPoint Sjablonen maken zorgt ervoor dat jij zelf mooie PowerPoint sjablonen in jouw eigen huisstijl kunt maken. Je leer bijvoorbeeld jouw loge instellen als opsommingsteken waardoor jouw eigen stijl meer naar voren komt. Daarnaast ga je veel spelen met de kleuren en kleurinstellingen waardoor een je unieke presentatie kunt geven. Ook het Diamodel wordt uitvoerig behandeld. Kijk maar eens op de training PowerPoint Sjablonen maken waarna je gelijk na betaling kunt beginnen!

Deze e-learning is de derde training van de leerlijn PowerPoint. Nadat jij de kennis en vaardigheden van de basistraining “Een presentatie maken” onder de knie hebt kan je jouw kennis verdiepen bij de deze training “PowerPoint Animaties en Dia-overgangen“, of de training “PowerPoint sjablonen“, zodat jij professionele presentaties kunt maken in jouw huisstijl.

Cursusinformatie

Deze online training PowerPoint sjablonen maken is specifiek opgezet voor mensen die hun eigen huisstijl hun presentatie willen inbouwen. Je gaat veel spelen met kleuren en door de vele oefeningen leer je de theorie eigen maken.

Voor het volgen van deze e-learning PowerPoint is het handig als je de basiskennis van Windows hebt voordat jij deze online training start. Daarnaast is kennis van de training “Een presentatie maken” een must. Ook de theorie van de online training “Animaties en dia-overgangen” is handig om te kennen en te kunnen.

Ongeveer 3 uur als je alle oefeningen meedoet maar als je alleen leest en de video’s bekijkt ben je sneller klaar. Je moet wel oefenen zodat je de theorie onder de knie krijgt.

Prijzen:

Deze module e-learning PowerPoint kost € 79,00

Onderwerpen van de Elearning PowerPoint “Een presentatie maken”.

 • Diamodellen en Sjablonen
  • Wat is een Diamodel?
  • Wat is een Sjabloon?
 • Een bestaand thema aanpassen
 • Een bestaand thema maken
  • Een nieuw diamodel ontwerpen
 • Dia-indelingen
 • Animatie in het Diamodel
  • Animatie toevoegen aan het Diamodel

We hebben nog 2 online trainingen PowerPoint!!!!

PowerPoint “Een Presentatie maken”

Als jij nog weinig of geen ervaring het het maken van een presentatie met PowerPoint is het wijs om eerst de basistraining “Een presentatie maken” te volgen zodat je beslagen ten ijs komt. Tijdens deze training heb je wel iets ervaring nodig. Deze training is specifiek bedelt voor de PowerPoint gebruiker die zijn of haar presentatie wil verfraaien met bewegingen met zowel Animaties als ook Dia-overgangen.

Image

Animaties en Dia-overgangen

Als jij jouw presentatie nog meer wilt verfraaien met niet alleen animaties maar ook met de vernieuwde dia-overgangen zodat jouw presentatie nog mooier wordt, hebben wij de e-learning PowerPoint “Animaties en Diaovergangen” geschreven. Spelenderwijs leer je bijna een tekenfilm maken. Animaties en dia-overgangen moeten wel effectief gebruikt worden met de bedoeling om PowerPoint niet spectaculairder te maken dan jouw verhaal!

Image

Je kunt deze cursus bij ons volgen als:

Groepscursus

Moeten er een aantal van uw medewerkers geschoold worden dan geven wij deze cursus in ons opleidingscentrum in Zevenaar of incompany bij bedrijf of instelling. We vertellen je graag meer over alle ins- en outs. Neem even contact op.

1-op-1 cursus

Een cursus met jouw eigen privédocent. De aandacht gaat volledig naar uw wensen en leerdoelen. Dit kan op jouw eigen locatie, een locatie naar keuze of in ons opleidingscentrum. Neem contact op . We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk cursus

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heb je specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Heb je interesse in deze cursus?
Bel 0316 – 74 40 54
of mail info@compuniversity.nl

Of vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Bedrijf/Organisatie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (indien u teruggebeld wilt worden

Ik heb interesse in de cursus

Soort cursus
InCompany-cursus1-op-1 cursusE-LearningN.V.T.

Uw bericht of vraag


 • Image icon
  Microsoft Office
  Cursussen & Trainingen

  Bekijk onze Microsoft Office cursussen

 • Image icon
  E-Learning
  Online office trainingen

  Nu ook E-Learning cursussen

 • Image icon

  Live online Lessen

  Cursussen & Trainingen

  Neem contact op om een
  maatwerk oplossing te bespreken

 • Tips & Tricks

  Werk sneller en efficiënter

  Naar de Tips & Tricks

 • Offerte aanvragen

  Bel 0316 - 74 40 54

  Of ga naar de contactpagina