Excel Cursus

Sneller, efficiënter en leuker werken met Excel na onze Excel cursus !

De Excel cursus van Microsoft wordt aangeboden in een basisdeel van vier dagdelen en vier gevorderde delen.  Doordat wij eerst een intake afnemen kunnen we een traject opzetten waarbij basis en gevorderde onderwerpen door elkaar kunnen lopen zodat jij een maatwerk Excel cursus of Excel training voorgeschoteld krijgt. Een Excel cursus moet jou helpen efficiënter en zodoende leuker te leren werken! Dus volg snel een van onze Excel cursussen!

Kies hieronder de gewenste Excel cursus!

Hieronder staan de standaard omschrijvingen van elke Excel cursus. Indien je meer informatie wilt klik je op de gewenste Excel cursus.  Voordat je een gevorderde cursus wilt volgen is het belangrijk te weten dat jij de kennis en vaardigheden van de basiscursus beheerst met de bedoeling dat jouw kennis aansluit bij jouw gewenste opleiding.

Basiscursus Excel

Basiscursus Excel

Deze Excel cursus is geschikt voor beginnende gebruikers maar ook voor Excel gebruikers die al enige ervaring hebben met Excel met de bedoeling om handiger te willen worden in het maken van berekeningen en het opmaken van de werkbladen.

Klik hier voor meer informatie

Vervolgcursus "Werken met Functies"

Werken met Functies

Functies in Excel kunnen berekeningen uitvoeren daarom leer je tijdens deze Excel cursus werken met mathematische functies, statistische functies, logische functies, zoekfuncties, datum/tijd functies, financiële functies, tekstfuncties en informatieve functies. De functies in Excel kan je vergelijken met een grote gereedschapskist waarmee je een mooi Excel-bouwwerk kunt maken.

De meest bekende functies komen aan de orde zoals, Verticaal zoeken, Als, maar ook de nieuwe functies zoals ALS.VOORWAARDEN en KIEZEN.

Klik hier voor alle informatie

Vervolgcursus "Analyseren met Excel"

Analyseren met Excel

Deze cursus is specifiek voor mensen die data moeten moeten samenvatten of analyseren, veel bedrijven gebruiken uitdraaien uit een CRM systeem om gegevens te analyseren. Tijdens deze Excel cursus leer jij diverse manieren om te analyseren.

Rapportage maken met draaitabellen, overzichten maken met diverse filtermanieren.

Klik hier voor alle informatie

Vervolgcursus "Macro's"

Werken met Macro’s

De meeste organisaties streven naar een efficiëntere en effectievere manier van werken. Bij Excel is dit haalbaar met behulp van macro’s zodat Excel sneller een resultaat oplevert. Tijdens deze Excel cursus leer jij veel terugkomende handelingen te automatiseren. Tevens wordt er kort ingegaan op de Visual Basic Editor. Basis Macro’s)

Klik hier voor alle informatie

Wil jij een volledige VBA (Visual basis for applications) opleiding zodat jij alles weet van Macro’s? Klik dan HIER.

Vervolgcursus "Draaitabellen in Excel"

Draaitabellen in Excel

Leer werken met draaitabellen zodat het samenvatten van Excel-lijsten maar ook het analyseren van gegevens een kinderspel wordt!  Cursus “Efficiënt werken met draaitabellen“.

Overstappen van Excel naar Access

Van Excel naar Access

Soms wordt een database in Excel erg traag en eigenlijk te groot voor Excel. Wellicht is het slim om over te stappen naar Access zodat alles weer snel werkt!

Comfortabel overstappen van Excel naar Access

online excel leren

Je kunt deze cursus bij ons volgen als:

Groepscursus

Moeten er een aantal van uw medewerkers geschoold worden dan geven wij deze cursus in ons opleidingscentrum in Zevenaar of incompany bij bedrijf of instelling. We vertellen je graag meer over alle ins- en outs. Neem even contact op.

1-op-1 cursus

Een cursus met jouw eigen privédocent. De aandacht gaat volledig naar uw wensen en leerdoelen. Dit kan op jouw eigen locatie, een locatie naar keuze of in ons opleidingscentrum. Neem contact op . We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk cursus

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heb je specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Heb je interesse in deze cursus?
Bel 0316 – 74 40 54
of mail info@compuniversity.nl

Of vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Bedrijf/Organisatie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (indien u teruggebeld wilt worden

Ik heb interesse in de cursus

Soort cursus
Groepscursus1-op-1 cursusOpen inschrijvingMaatwerktrainingN.V.T.

Uw bericht of vraag


 • Image icon
  Microsoft Office
  Cursussen & Trainingen

  Bekijk onze Microsoft Office cursussen

 • Image icon
  E-Learning
  Online office trainingen

  Nu ook E-Learning cursussen

 • Image icon

  Adobe Creative Cloud

  Cursussen & Trainingen

  Bekijk al onze Adobe cursussen

 • Tips & Tricks

  Werk sneller en efficiënter

  Naar de Tips & Tricks

 • Offerte aanvragen

  Bel 0316 - 74 40 54

  Of ga naar de contactpagina

× Waarmee kan ik je helpen?