Alles op maat

Maatwerk

Maatwerk trainingen en trajecten

Wat jij nodig hebt is ons uitgangspunt. Al onze opleidingen kunnen we op maat maken naar jullie behoefte. Laat ons weten wat nodig is aan kennis en kunde, we denken graag mee om te zorgen voor optimale kennisoverdracht!

De cursussen die je hier op deze site vindt, zijn de standaardcursussen. Deze zijn per applicatie opgezet. Een cursus kan uit meerdere applicaties bestaan. Doordat CompUniversity een netwerk met vele specialisten heeft, zijn wij in staat om een breed scala aan opleidingen te verzorgen. Zo zijn wij in staat om maatwerk computeropleidingen te verzorgen.

SharePoint voor Sitebeheerders

LEREN IN EEN GROEP

Groepscursussen

Wil je een groep medewerkers opleiden dan is dit de voordeligste manier. De medewerkers worden na een intake op maat opgeleid. Dit kan op de eigen locatie of in ons opleidingscentrum in Zevenaar.

Omdat iedereen anders leert, zijn onze cursussen altijd maatwerk. Iedere cursus start met een intake waarin we de al aanwezige kennis en de leerbehoefte van de deelnemers bepalen. Om het geleerde goed te laten beklijven, krijgen de deelnemers na afloop van de cursus oefeningen en een video toegestuurd.

E-learning

Leren in jouw eigen tempo

Leer altijd en overal met een handige E-learning. Je hebt alleen verbinding nodig! Zo kan iedereen op het gewenste tijdstip en in zijn of haar eigen tempo cursussen volgen.

Leren wanneer en waar het jou uitkomt zodat jij op jouw manier kan leren! CompUniversity heeft op het Medewerker ontwikkelingsplatform van Studytube professionele uitgebreide E-learning microsoft 365 trainingen geplaatst. Kortom, je kunt direct beginnen!

In al onze trainingen in deze E-learning vind je:
    • waardoor alles duidelijk en overzichtelijk is   
      Veel instructievideo’s  –
      Gestructureerde trainingsopzet  –
    • zodat je visueel ondersteund wordt   

Aan het einde van elke online training krijg je een certificaat. Alle trainingen zijn ook per module te volgen, zodat je snel kunt leren wat jij nodig hebt.

elearning in eigen tempo thuis

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Individueel

De meest efficiënte manier van opleiden is 1 op 1 met de docent. Ook online is dat heel goed mogelijk. Zo krijgt de deelnemer alle aandacht. We kunnen focussen op wat echt nodig is en ter plekke de leerstof aanpassen, uitbreiden of inkorten. Handig!

Alle cursussen kun je ook 1 op 1 volgen. Jouw opleidingswens staat hierbij centraal. Tijdens de 1 op 1 cursus wordt u krijg je begeleiding van een ervaren docent. Tijdens deze cursus kun je met je eigen bestanden werken om zo de theorie en praktijk naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Prijzen individuele cursussen

TARIEVEN

Cursus Microsoft Excel, Word, Outlook, Access, Project basiscursus

Studiebelasting 6 uur (1 dag)
Prijs € 700,00

Microsoft Excel, Word, Access, Project vervolgcursus

Studiebelasting 12 uur (2 dagen)
Prijs € 1400,00