Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Access basiscursus

Wil jij met jouw collega’s leren werken met Microsoft Access, volg dan onze Access basiscursus. Tijdens deze tweedaagse incompany cursus leren jullie een relationele database opzetten en hoe je tabellen en query’s kunt maken. Onze docent leert jou op een practische wijze werken met Microsoft Access werken. Het is wel handig dat je een stevige Excelkennis hebt.

Eerst maak je kennis met Acces via standaard sjablonen om vervolgens dieper in te gaan op de database begrippen. Vervolgens leer jee een schemticsche opzet van een databaase met tabellen maken met behulp van een ERD-diagram. Je leer tabellen maken,  vormgeven, gegevens toevoegen en verwijderen. Als de tabellen staan kan jij relaties tussen deze tabellen maken en de veldeigenschappen instellen.

Natuurlijk leer je selecties maken door het gebruik van Query’s.
Vraag een offerte aan!

 

Ken je de basis al en wil je een gevorderde training volgen? Klik dan hier voor de Access Gevorderd cursus.

4/5

Gemiddelde beoordeling

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Access basiscursus

cursus

Access basiscursus

€2300,-

Frank is de trainer bij:

Access basiscursus

Ontdek alle incompany trainingen