Tips & Tricks

Morphing in PowerPoint, de diaovergang

e-learing PowerPoint

PowerPoint E-learning

PowerPoint heeft veel animatie-effecten die jij kunt gebruiken om jouw presentatie te verfraaien. Echter, gebruik je wel de juiste?
Ken je de dia-overgang Morphing in PowerPoint?
Soms vliegen objecten doelloos door het beeld. Maar is dat altijd wel duidelijk? Je herkent het wel, die PowerPointpresentatie, waarin zoveel gebeurd, dat de aandacht van de van de presentatie zelf afgeleid wordt.

Als jij de animatie Morphing in PowerPoint gebruik je een mooie subtiele animatie. Deze komt professioneel over en geeft ook rust. Tijdens de PowerPoint elearning Animaties en Diaovergangen komt dit uitgebreid aan de orde. Maar wil je al iets bekijken? Bekijk deze video om leren hoe dat werkt!

“Morphing in PowerPoint”

Speel er maar eens mee, het is ook leuk om een 3D object te gebruiken. Via het tab Invoegen kan jij een 3D-animatie invoegen en vervolgens verdraaien en verslepen. Zoals je in onderstaande video ziet. Natuurlijk mag je je ook inchrijven voor één van onze online trainingen.

Morphing in PowerPoint

Wil jij meer leren over de mogelijkheden van animaties en dia-overgangen in PowerPoint? Volg dan de training “Animaties en diaovergangen in PowerPoint“.

Klik hier om naar een overzicht van ons e-learningaanbod te bekijken

Hulp nodig met Microsoft 365?

Microsoft 365 biedt veel mogelijkheden, maar die moet je wel weten. Loop niet vast! Laat ons je verder helpen.

Meer Tips & Tricks

Hulp nodig met Microsoft 365?

Microsoft 365 biedt veel mogelijkheden, maar die moet je wel weten. Loop niet vast! Laat ons je verder helpen.

Excel delen

Excel delen Een Excel-bestand delen. Ook wel co-creatie genoemd. Vaak krijg ik de vraag of het mogelijk is om een Excelbestand tegelijkertijd te bewerken. Excel

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave invoegen in Microsoft Word

Inhoudsopgave invoegen in Word Veel beleidsmedewerkers, schrijvers van boeken, handleidingen, notities enzovoorts moeten in hun document een Inhoudsopgave invoegen. Als trainer op het gebied van

Samenvoegen met opmaak

Samenvoegen met opmaak !!!! Bij het samenvoegen van een Excel naar een Word document voor bijvoorbeeld brieven, etiketten, email, enzovoorts, wordt de opmaak uit Excel niet