Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

OneNote voor digitale aantekeningen

OneNote, jouw digitaal aantekenblok

Wil jij papierloos leren werken zodat je het papieren kladblok kunt laten liggen? Volg dan de traning Microsoft OneNote!

Organiseer de inhoud van jouw notitieblokken die je kunt verdelen in secties en pagina’s. Navigeren en zoeken is heel gemakkelijk en je vindt je notities altijd terug waar je ze hebt opgeslagen.

OneNote biedt jou de mogelijkheid om je papieren notitieblok in de prullenbak te gooien en is familie van de Microsoft 365 programma’s. Dus er is een complete integratie met bijvoorbeeld Outlook. Waardoor jij snel outlookitems zoals vergaderagenda’s en aanwezigen in kan invoegen. Ook is er een connectie met Edge en Microsoft Word. Notuleren is tijdens een vergadering is een makkie geworden. Na deze vergadering deel je het notitieblok met de deelnemers.

OneNote is jouw persoonlijke digitale notitieblok. Of je nu tientallen ideeën hebt of talloze dingen te doen of te onthouden, OneNote is de perfecte app waarin je nagenoeg alles kunt vastleggen. Leer je overzichtelijke structuren maken voor al jouw aantekeningen!

Deze cursus duurt 3 uur en helpt jou om de overstap van analoge naar digitale notities te maken. Onze ervaren trainers helpen jouw of jouw afdeling goed digitaal samenwerken.

Dezew training is ook online beschikbaar voor maar € 129,- Klik hier voor meer informatie of ga direct naar deze online training.

4/5

Gemiddelde beoordeling

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
OneNote

cursus

OneNote voor digitale aantekeningen

€575,-

Frank is de trainer bij:

OneNote voor digitale aantekeningen

Ontdek alle incompany trainingen