Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Microsoft 365 gratis Workshop

Microsoft 365 gratis Workshop

Microsoft 365 is het platform dat nagenoeg door alle bedrijven gebruikt wordt om hun digitale samenwerking vorm te geven. De mogelijkheden bij enorm! Teams, SharePoint en OneNote zijn samen het fundament onder het online samenwerken. Microsoft 365 heeft veel apps, ook wel programma’s genoemd. Wil jij kennismaken met de mogelijkheden van Microsoft 365? Volg dan deze training en laat je inspireren door alle mogelijkheden die Microsoft 365 biedt! Hieronder zie je een afbeelding van alle apps die Microsoft 365 biedt.

Microsoft 365

Deze workshop geeft een rondleiding langs de meest gebruikte apps zoals Word Excel, PowerPoint, maar ook Sway, Forms, Bookings, To-Do. Wil je gewoon meer informatie over Microsoft 365, dan komen we graag op de koffie (Of via Teams) om kosteloos een workshop te geven. Let wel, als je eenmaal de mogelijkheden hebt gezien… dan wil je meer!

Kijk maar eens op de wikipagina van Microsoft 365 voor meer informatie.

NB. I.v.m. drukt kan het zijn dat deze workshop niet op korte termijn verzorgd kan worden.

4/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Microsoft 365

cursus

Microsoft 365 gratis Workshop

€0,-

Frank is de trainer bij:

Microsoft 365 gratis Workshop

Ontdek alle incompany trainingen