Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Microsoft Project basiscursus

Microsoft Project basiscursus

Tijdens de basiscursus Microsoft Project basiscursus leer je werken met alle onderdelen die nodig zijn voor het opzetten van een projectplanning. Daarna leer je deze planningen aanpassen en bewaken! Snel, overzichtelijk en efficiënt! Meer grip op jouw projecten! Krijg overzicht van de kosten, resources en nog veel meer.

Tijdens de basiscursus Microsoft Project wordt er uitgebreid ingegaan op de verschillende planningsonderdelen zoals mijlpalen, deadlines, resourcetoewijzingen. Ook de kosten, de voortgang en de vernieuwde rapportagemogelijkheden van MS Project. Daarnaast kan jij eventuele knelpunten inzichtelijk maken en aanpassingen hierin doorvoeren, zodat de planning geoptimaliseerd kan worden. Dus je bent baas over jouw project! Deze cursus is geschikt voor (aankomende) projectteamleden of projectleiders. Voor iedereen die een (reeds opgestelde) planning moeten opzetten, bewerken, beheren en hierover dienen te rapporteren.
/5
atische en prettige manier, volledig in ontzorgd. Dit alles binnen gestelde tijdlijnen en budget.”

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin

Tags

Project basiscursus

cursus

Microsoft Project basiscursus

€1150,-

Frank is de trainer bij:

Microsoft Project basiscursus

Ontdek alle incompany trainingen