Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

PowerPoint basiscursus

PowerPoint, ook InCompany!

Wil je leren een professionele presentatie maken? Knallen met een prachtige preseantatie Microsoft PowerPoint! Volg de PowerPoint basiscursus! Graag komen wij langs om samen met jou of jouw team een bedrijfseigen professionele PowerPoint presetatie opt e zetten!

Je leert tijdens de cursus PowerPoint professionele presentaties maken die bestaan uit teksten, tabellen, organigrammen, tekenobjecten, afbeeldingen en geluid. Daarnaast komt het structureren en afwerken van een diavoorstelling aan bod. Ook worden er tussen de regels ook de do’s en don’ts bij het geven van een presentatie meegenomen. In eerste plaats is het opzetten van een presentie belangrijk. Het vormgeven komt kort aan bod. De professionele vormgeving wordt in het bijzonder in de cursus PowerPoint vervolg behandeld.

Deze training leert jou ook de animatie en diaovergangen subtiel gebruiken zodat jij belangrijk blijft en niet de PowerPoint presentatie.

4.5/5

Gemiddelde waardering

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
PowerPoint basis

cursus

PowerPoint basiscursus

€1150,-

Frank is de trainer bij:

PowerPoint basiscursus

Ontdek alle incompany trainingen