Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Excel basiscursus incompany

Excel verkennen!

Excel staat bekend als één van de meest gebruikte programma of app op de werkvloer, of je er nu lijstjes mee bijhoudt, rapporten maakt of offertes berekent. Maar vooral, Excel kan jou altijd wel ergens ondersteunen bij jouw werk. Tijdens de Excel Basiscursus maak je kennis met het programma Excel.

Wat leer je bij een Excel basiscursus incompany?

Je leert bijvoorbeeld om getallen en datums in te voeren en eenvoudige berekeningen te maken. Ook leer je handig selecteren en kopiëren van formules en cellen en het werken met grafieken komt aan bod. Natuurlijk leer je ook hoe je de werkbladen opmaakt en overzichtelijk afdrukt.

Afdrukken in Excel is natuurlijk een knopje, maar vooral een proces. Excel wordt veel gebruikt om lijsten in bij te houden, tijdens deze cursus leer je ook werken met lijsten en tabellen, waarmee je sorteert en filtert! Daarnaast leer je snel werken door gegevens snel te in voeren door gebruik van de vulgreep en de optie “Snel aanvullen”, erg handig.

Leer sneller en efficiënter werken met Excel! Deze basiscursus Excel is geschikt voor beginnende gebruikers van Excel of gebruikers die al enige ervaring hebben met Excel, maar handiger willen worden in het maken van berekeningen en het opmaken van de werkbladen. En zodanig sneller werken met Excel.

Is deze Excelbasiscursus incompany iets voor jou?

Wil je een test doen of jij de basisvaardigheden kent? Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt. Deze training is ook online verkrijgbaar, als je meer wilt weten klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar de basistraining, na betaling kan je direct beginnen!

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin

Tags

Excel basiscursus

cursus

Excel basiscursus incompany

€1675,-

Frank is de trainer bij:

Excel basiscursus incompany

Ontdek alle incompany trainingen