Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Outlook 365 Agenda versie 2023

Veel bedrijven werken met Microsoft Outlook als mail en agenda programma. Bijna iedereen kan wel een mail versturen, maar ken je alle ins & outs om efficiënt jouw agenda bij te houden? Kan jij jouw agenda delen met collega’s? Deze training is geschreven voor zowel de beginnende als de al iets gevorderde Outlook gebruiker.
Wil jij snel en efficiënt leren werken met de Microsoft Outlook Agenda?

Ontdek de kracht van de Agenda-omgeving in Outlook versie 2023. Deze training is ontworpen om zowel ervaren Outlook-gebruikers als met minder ervaring te voorzien van de nodige vaardigheden en kennis. Tijdens deze training krijg je inzicht in de wereld van agenda- en planningsbeheer, en leer je hoe je Outlook optimaal kunt gebruiken voor je dagelijkse taken. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met Outlook, deze training biedt waardevolle inzichten en technieken die je helpen om jouw en andere agenda’s op een professionele en efficiënte manier te beheren.

Volg onze training Outlook Agenda

Deze training bestaat uit veel instructievideo’s en oefeningen!

5/5

Jamie

Hele fijne training voor iemand die nét begonnen is met werken in outlook en teams. Dank hier voor! heel prettig!

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Outlook 365 Agenda versie 2023

€89,-

Frank is de trainer bij:

Outlook 365 Agenda versie 2023

Ontdek alle Elearning