Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Outlook 365 Email versie 2023

Veel bedrijven werken met Microsoft Outlook als mail en agenda programma. Bijna iedereen kan wel een mail versturen, maar ken je alle ins & outs om efficiënt te werken??? Deze training is geschreven voor zowel de beginnende als de al iets gevorderde Outlook gebruiker.

Ontdek de kracht van de E-mailomgeving in Outlook versie 2023. Deze online training is geschikt voor zowel doorgewinterde gebruikers als beginners van Outlook en is ontworpen om je te helpen de Outlook update te begrijpen en optimaal te benutten. Na het voltooien van deze training kun je niet alleen je weg vinden in Outlook, maar kun je ook je e-mailberichten effectief beheren en organiseren. De training legt de nadruk op concrete vaardigheden en kennis die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden, zodat je productiever en efficiënter kunt zijn in het gebruik van Outlook.

Deze elearning outlook bestaat uit veel instructievideo’s en oefeningen!

5/5

Linda

Super handig! Meteen de nieuwe tools gedeeld met collega’s die ook heel enthousiast waren!

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Outlook 365 Email versie 2023

€89,-

Frank is de trainer bij:

Outlook 365 Email versie 2023

Ontdek alle Elearning