Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Analyseren met Excel, Excel vervolgcursus

Data Analyseren

Excel bezit mogelijkheden om gegevens in een lijst te verwerken.  Voordat je kunt analyseren in Excel moet je eerst leren werken met tabellen, zodat jij een goede lijst hebt om de analyse op los te laten. Met behulp van een tabel kan jij overzichten en of rapportages maken. Tijdens de cursus “Analyseren met Excel” leer je met behulp van draaitabellen een gegevenslijst te analyseren.

Je leert eerst gegevens sorteren, filteren, zowel de basis als de gevorerde sorteer- en filtermogelijkheden. Daarna ga je leren werken met de functie Subtotalen. Waarmee je een lijst gegevens kan samenvatten en analyseren. Natuurlijk leer je analyseren in Excel door het gebruik van draaitabellen. Draaitabellen zorgen voor inzicht in jouw gegevens. Je leert ook een draaitabel maken vanuit meerdere tabellen. Doordat je releaties leer maken tussen die tabellen is dit mogelijk. Hiervoor maak je een klein uitstapje naar PowerPivot. Als laatste leer je Excel als een dashboard in te delen met Slicers en tijdlijnen, zodat de lezer hier eenvoudig door heen kan klikken.

Hoe werken we?

Tijdens deze trianing maak jij gebruik van onze lesbestanden maar het is natuurlijk ook mogelijk om met jouw bestanden te gaan werken. Na de training krijg je een email met oefeningen en video’s waarin de oefeningen worden uitgelegd zodat jij jouw kennis van het analyseren met Microsoft Excel altijd achteraf nog kan opfrissen en oefenen! Deze incompanycursus laat het allemaal zien.

Benodigde Excel kennis

Het is wel van belang dat je deze basiskennis van Excel goed onder de knie hebt. Je kunt deze training zowel incompany als online volgen. Wil je een test doen of jij de basisvaardigheden kent zodat jij weet of jij klaar bent voor deze training? Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt.

5/5

Anoniem

Je leert veel nieuwe functies en het is altijd goed om je excel steeds op te frissen zodat het niet wegzakt, de cursus was gezellig en ontzettend leerzaam

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Analyseren met Excel

cursus

Analyseren met Excel, Excel vervolgcursus

€1150,-

Frank is de trainer bij:

Analyseren met Excel, Excel vervolgcursus

Ontdek alle incompany trainingen