Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Microsoft Power BI (1/3) Kennismaking

Microsoft Power BI Kennismaking

Steeds vaker is er een behoefte aan kennis uit de vele digitale gegevens die overal beschikbaar is. Gegevens uit een ERP of CRM systeem, gegevens uit online bronnen of gewoon uit Excelbestanden. Daarnaast wil men snel zien of er veranderingen in de data komt. Power BI is gemaakt om gegevens te kunnen analyseren met het oog op de tactische en strategische besluitvorming. Maak kennis met Power BI met de training Power BI Kennismaking.

Power BI is een programma dat alle gegevens om kan zetten naar een visueel dashboard. Tijdens deze training wordt je eerst rondgeleid en daarna en leer je enkele termen die je voor het gebruik van Power BInodig hebt. Vervolgens ga je gegevens verbinden met Power BI, eerst één tabel, en daarna meerder tabellen waar je relaties tussen deze tabellen leert maken. Tegelijkertijd maak je kennis met de eenvoudige visuals die jij kunt gebruiken om data weer te geven. Aan het einde van deze training publiceer je jouw rapport zodat anderen ook het rapport kunnen bekijken.

Ik zie er naar uit om jou te introduceren bij Microsoft Power BI! Laten we gaan starten! Ga hier direct naar de training Power BI Kennismaking , na betaling kan je direct starten!

We hebben nog twee andere Power BI basistrainingen die jij perfect kan volgen na deze training:

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Microsoft PowerBi Kennismaking

cursus

Microsoft Power BI (1/3) Kennismaking

€89,-

Frank is de trainer bij:

Microsoft Power BI (1/3) Kennismaking

Ontdek alle Elearning