Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Microsoft Power BI (2/3) “Visuals en formules”.

Power BI Visuals en formules.

Mensen zijn visueel ingestelde wezens, we kunnen snel waarnemen en beoordelen. Mooie diagrammen, specifieke landkaarten, Heatmaps en vele andere visuals stellen ons dus ook jou in staat om data in te schatten en beslissingen te nemen. Deze tweede van de drie basistrainingen is ontwikkeld om jou op een eenvoudige en actieve manier te leren werken met de vele Visuals binnen Power BI, en als toetje op de taart leer je enkele eenvoudige berekeningen maken. Dus volg deze Power BI (2/3) Visuals en formules basistraining.

Tijdens de tweede basistraining Power BI leer jij koude data om te zetten in diverse visuals waarmee je data snel kunt analyseren. Je begint met het maken van Kaarten, Tabellen en Matrices om data samen te vatten. Daarna ga je aan de slag met alle visuals zoals, Lijn-, Kolom-, Lint, Cirkel-, Ring-,  Geografische kaarten en nog veel meer diagrammen. Ook leer je deze Diagrammen instellen zodat je een mooie beleving krijgt van gepresenteerde data. Tijdens het tweede deel van deze training leer je enkele eenvoudige metingen en berekende kolommen maken.

Wil jij leren werken met de vele visuals en de basis berekeningen binnen Power BI?  Volg dan deze training! Ik hoop je daar te zien!

Ga hier direct naar de training Power BI Visuals en formules , na betaling kan je direct starten!

We hebben nog twee andere Power BI basistrainingen:

 

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Power BI (2/3) Visuals en formules

cursus

Microsoft Power BI (2/3) “Visuals en formules”.

€89,-

Frank is de trainer bij:

Microsoft Power BI (2/3) “Visuals en formules”.

Ontdek alle Elearning