Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Werken met Functies, Excel vervolgcursus

Functies in Excel

De Excelcursus “Werken met functies” gaat in op de geavanceerde rekenmogelijkheden van Excel. Je leert diverse handige rekenfuncties toepassen binnen jouw eigen werkomgeving.
Belangrijke functies zoals de ALS en Verticaal Zoeken komen uitgebreid aan bod.
Zo leer je met de meest gebruikte functies werken zoals, ALS, VERT.ZOEKEN, GEMIDDELDE, AANTAL.ALS enz. Maar ook bijvoorbeeld de nieuwe functies zoals KIEZEN, ALS.VOORWAARDEN, SCHAKELEN enz. De Excelcursus “Werken met functies” is geschikt voor Excel-gebruikers van die kennis willen maken met de vele rekenfuncties die Excel rijk is. Voor het geval dat een formule meer moet zijn dan een simpel rekensommetje zodat jij meer uit Excel kunt halen.

De vele functies in Excel vergelijken we graag met een gereedschapskist, waarvan ieder stuk gereedschap nodig is om een mooi bouwwerk te maken in Excel.

Dit is een training voor gevorderde gebruikers, het is daarom belangrijk dat jij de basisvaardigheden van Excel kent! Wil je een test doen of jij de basisvaardigheden kent zodat jij weet of jij klaar bent voor deze training? Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt. De training is ingedeeld in 3 modules die je dus ook los kunt volgen voor € 79,00 per module!

Wil je eerste een basistraining volgen, kan dan hier voor meer informatie of ga direct naar de basistraining, na betaling kan je direct beginnen!

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Werken met Functies

cursus

Werken met Functies, Excel vervolgcursus

€1150,-

Frank is de trainer bij:

Werken met Functies, Excel vervolgcursus

Ontdek alle incompany trainingen