Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Word 365 – Vervolgmodule 2/3 – Samenvoegen

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die een mailing per brief, e-mail of met adresetiketten moet sturen. Je leert meer over Afdruk-samenvoegen om zo brieven, email of adresetiketten snel en gemakkelijk te personaliseren. Zo krijgt iedere geadresseerde een mail of brief met zijn of haar eigen gegevens!

5/5

Klaas Peters

Wij stonden voor de uitdaging om in een korte tijd zo effectief en efficiënt mogelijk meer dan 1200 medewerkers kennis en vaardigheden te laten opdoen van meerdere MS Office 2010 programma’s. CompUniversity heeft ons daar, op een pragmatische en prettige manier, volledig in ontzorgd. Dit alles binnen gestelde tijdlijnen en budget.”

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Word 365 – Vervolgmodule 2/3 – Samenvoegen

€89,-

Frank is de trainer bij:

Word 365 – Vervolgmodule 2/3 – Samenvoegen

Ontdek alle Elearning