Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

2. E-learning Excel gevorderd “Functies”

Deze uitgebreide training leert jou werken met de vele functies die Excel rijk is! De training bevat veel ondersteunende video’s en oefeningen.
Deze uitgebreide training waarin je leert werken met de vele rekenfuncties in Excel is een must voor elke Excelgebruiker! Zodat je nog sneller, slimmer en efficiënter gaat werken. De functies binnen Excel kan je vergelijken met een gereedschapskist. Daar liggen mooie gereedschappen om een prachtig bouwwerk te maken.

Tijdens deze training loop jij deze gereedschapskist door. Hierdoor leer je veel functies kennen en gebruiken doordat je de uitbreidde video’s en oefening doorloopt. Dit is een training voor gevorderde gebruikers daarom is het belangrijk dat jij de basisvaardigheden kent. Hierbij moet je denken aan de dollartekens in formules in Excel. Wil je een test doen of jij de basisvaardigheden kent zodat jij weet of jij klaar bent voor deze training? Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt.

De training is ingedeeld in 4 modules die je dus ook los kunt volgen.

  1. Logische functies, Meer informatie of direct naar deze losse module.
  2. Zoek en verwijsfuncties, Meer informatie of direct naar deze losse module.
  3. Datum- tijd en- tekstfuncties, Meer informatie of direct naar deze losse module.
  4. Meer met functies, Meer informatie of direct naar deze losse module.
5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

2. E-learning Excel gevorderd “Functies”

€159,-

Frank is de trainer bij:

2. E-learning Excel gevorderd “Functies”

Ontdek alle Elearning