Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

3. Elearning Analyses in Excel, Excel gevorderd

Analyseren met Excel

Deze uitgebreide training “Elearning Analyses in Excel” leert jou werken met de vele analyse mogelijkheden die Excel rijk is! Deze training bevat veel ondersteunende video’s en oefeningen. Tijdens deze uitgebreide training leer je werken met Analyse-functies in Excel 365. Excel is uitermate geschikt om snel gegevens te analyseren door gebuikt maken van draaitabellen of de statistische of wiskundige functies. Je leer draaitabellen maken, ook uit meerdere bronnen zodat je functies Als VERT.ZOEKEN en ALS niet hoeft te gebruiken om een draaitabel met alle gegevens te maken. Daarnaast leer je de gegevens omzetten in geavanceerde grafieken en vervolgens in een video zodat jou analyse ook professioneel gepresenteerd kan worden. Natuurlijk leer je ook een dashboard maken met slicers en tijdlijnen. Als jij de training Elearning Analyses in Excel gebolgd hebt, kan jij data omzetten naar leesbare heldere informatie.

Dit is een training voor gevorderde gebruikers, het is daarom belangrijk dat jij de basisvaardigheden van Excel kent! Wil je een test doen of jij de basisvaardigheden kent zodat jij weet of jij klaar bent voor deze training? Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt. De training is ingedeeld in 3 modules die je dus ook los kunt volgen voor € 79,00 per module!

Wil je eerste een basistraining volgen, kan dan hier voor meer informatie of ga direct naar de basistraining, na betaling kan je direct beginnen!

5/5

Van 921 deelnemers

Analyseren met Excel

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Elearning Analyses in Excel

cursus

3. Elearning Analyses in Excel, Excel gevorderd

€159,-

Frank is de trainer bij:

3. Elearning Analyses in Excel, Excel gevorderd

Ontdek alle Elearning