Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Teams “Digitaal samenwerken”

Microsoft Teams staat vooral bekend als gereedschap om online vergaderingen mee vorm te geven, maar niets is minder waar. Microsoft Teams is een samenwerkingstool met uitgebreide chatmogelijkheden en de optie om samen te werken aan documenten. Maar niet alleen aan documenten, zo kan je ook taken en lijsten beheren.

Tijdens, maar ook na de coronacrisis werken veel mensen vanuit huis. Met de digitale samenwerk mogelijkheden van Microsoft Teams kan jij dit ook prima vormgeven. Gericht op het moderne werken biedt het medewerkers de mogelijkheid om vanuit verschillende locaties samen te werken, ongeacht het apparaat of besturingssysteem.

 

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Video afspelen

cursus

Teams “Digitaal samenwerken”

€129,-

Frank is de trainer bij:

Teams “Digitaal samenwerken”

Ontdek alle Elearning