Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Microsoft Teams training

Onze Microsoft Teams training.

Onze training is opgesplitst in 2 modules die ook per elearning te volgen zijn. Sinds de coronacrisis is Teams niet meer weg te denken uit onze werkomgeving hierdoor waren we noodgedwongen thuis te werken. En eigenlijk is dat door velen goed bevallen, zodat men het nu nog steeds doet. Teams wordt volop ingezet tijdens het thuiswerken met bestanden, de chat, online vergaderen met eventuele subgroepen, webinars en nog veel meer. Maar gebruik jij wel alle slimme Teams onderdelen? Hoe voorkom je dat je kostbare tijd verspilt door allerlei gedoe omdat je niet weet hoe het allemaal werkt?

Volg de Microsoft Teams training! Leer werken met Kanalen, Lijsten, Planner & to do, Documenten en nog veel meer! Maak Live-events en deel inhoud. Host audio-, video- en webconferenties en chat met iedereen binnen of buiten je organisatie. De training Teams maakt teamwerk gemakkelijk. Co creëer en deel bestanden met populaire Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Power BI.

Deze training wordt altijd opgezet in samenspraak met de opdrachtgever. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat we vaak met een maatwerk oplossing komen. Niet iedereen heeft alle mogelijkheden nodig binnen teams. De één werkt samen met documenten, gebruikt de chat en vergadert online, een ander moet complete webinars geven, of het gehele team beheren als eigenaar.

Ontgrendel de kracht van samenwerking met onze Microsoft Teams Training!

Waarom kiezen voor onze Microsoft Teams Training?

  1. Diepgaande Kennisoverdracht: Onze training wordt geleid door ervaren Microsoft gecertificeerde instructeurs die een diepgaande kennis van Teams hebben. Leer alles over de basisfuncties, geavanceerde mogelijkheden en best practices voor het optimaal benutten van Teams binnen jouw organisatie.
  2. Praktijkgerichte Aanpak: We geloven in leren door te doen, daarom krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met Teams. Leer hoe je chats, vergaderingen, bestandsdeling en meer effectief kunt beheren en benutten voor een naadloze samenwerking.
  3. Aanpasbare Trainingsopties: Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen van Teams wil leren of een ervaren gebruiker die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze training is geschikt voor alle niveaus. We bieden zowel standaard als op maat gemaakte trainingsopties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften van jouw team.
  4. Flexibiliteit en Gemak: Onze Microsoft Teams training kan worden aangepast aan jouw planning en behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan in-company training op locatie of liever online wilt deelnemen, wij passen ons aan om ervoor te zorgen dat de training naadloos aansluit op jouw agenda.

Investeer vandaag nog in de toekomst van jouw team met onze Microsoft Teams training. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de beschikbare cursusdata en leertrajecten.

Wil je een elearning volgen?

  1. Teams “Digitaal samenwerken”. Klik hier voor meer informatie of ga direct naar de elearning!
  2. Teams “Vergaderen”. Klik hier voor meer informatie of ga direct naar de elearning!
4.5/5

Gemiddelde beoordeling

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
training teams

cursus

Microsoft Teams training

€1150,-

Frank is de trainer bij:

Microsoft Teams training

Ontdek alle incompany trainingen