Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Teams – Vergaderen met Microsoft Teams

Deze training behandelt alle online vergadervormen die binnen Teams bestaan. Van een eenvoudige vergadering via een Webinar naar een complete Live gebeurtenis met een producer. Nadat je de instellingen goed hebt gezet leer je eerst een vergadering aanmaken om vervolgens deze met alle handige tools te gaan uitvoeren. Daarna leer je werken met meerdere vergaderruimten om je vervolgens te gaan verdiepen in het opzetten van een Webinar. Als laatste leer je een compleet live gebeurtenis opzetten en uitvoeren.

Ik kijk er naar uit om de komende tijd met je door te brengen en je te laten zien hoe je online bijeenkomsten met Teams kunt uitvoeren. Laten we beginnen!

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Video afspelen

cursus

Teams – Vergaderen met Microsoft Teams

€129,-

Frank is de trainer bij:

Teams – Vergaderen met Microsoft Teams

Ontdek alle Elearning