Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

2. Word 365 – Vervolg compleet

Werk jij veel met grote, lange documenten zoals beleidsdocumenten, scripties, marketingcampagnes, of andere grote documenten? Of wil jij een mailing versturen per brief of per mail? Of adresetiketten maken? En daarnaast ook nog sjablonen maken? Snel standaardbrieven, memo’s of bedrijfseigen documenten maken? Of een formulier met invulvelden?

De Word 365 vervolgtraining is opgesplitst in 3 modules die jou een echte Word specialist maken.

Tijdens de eerste module “Werken met grote Documenten” leer je grote documenten professioneel opzetten met een automatisch inhoudsopgave, een index, geavanceerde kop en voettekst (waarbij bijvoorbeeld elk hoofdstuk een andere koptekst krijgt), voet- en eindnoten, verwijzingen, Citaten en bibliografieën APA-normen. Daarnaast leer jij snel een document indelen en op een geavanceerde manier de opsomming en nummering gebruiken.

Tijdens de tweede module leer je sjablonen met standaard teksten maken en opslaan, formulieren maken met besturingselementen, zoals datum, tekst, aanvinkvelden en vervolgkeuzelijsten en deze sjablonen of formulieren op een geavanceerde manier beveiligen.

Tijdens de derde en laatste training leer je  brieven, e-mails, en etiketten samen te voegen met een gegevensbestand in Word of Excel. Daarnaast leer je de opmaak (datum, geldbedragen en tijdstippen) van cellen in Excel mee te nemen in een samenvoeging.

Dus wil jij een Word-professional worden? Volg dan deze zeer uitgebreide Word vervolg training!

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

2. Word 365 – Vervolg compleet

€159,-

Frank is de trainer bij:

2. Word 365 – Vervolg compleet

Ontdek alle Elearning