Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

PowerPoint training 365 Compleet

PowerPoint wordt vaak gebruikt binnen organisaties, niet alleen als presentatietool maar ook ter ondersteuning van bijvoorbeeld vergaderingen.  Deze training leert jou PowerPoint professioneel in te zetten.

Deze training bestaat uit één basis en twee gevorderde modules.

Als eerst leer je een presentatie maken. Je leert verschillende objecten invoegen zoals Teksten, SmartArt, grafieken, video’s, schermopnames en thema’s en ontwerpideeën te gebruiken.  Ook krijg je tips en tricks overhet afspelen van een presentatie.

Tijdens de tweede module leer je werken met Animaties en Diaovergangen. Beiden kunnen jouw presentatie nog effectiever maken. Je leert zeer creatief informatie animeren.

De derde module staat in het teken van het ontwerpen van een organisatie eigen PowerPointsjabloon. Je leert om een professioneel sjabloon te maken waarmee jij maar ook jouw collega’s in jullie eigen huisstijl een PowerPoint presentatie kunnen maken

Wil jij mooie en effectieve PowerPoint presentaties maken? Volg dan deze PowerPoint training .

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

PowerPoint training 365 Compleet

€159,-

Frank is de trainer bij:

PowerPoint training 365 Compleet

Ontdek alle Elearning