Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

1. Word 365 – Basistraining compleet

Microsoft Word is één van de meeste gebruikte tekstverwerkers in het kantoorlandschap. Word gebruikers kunnen snel aan de slag en het is relatief eenvoudig om een Word document te maken. Echter wil jij sneller en efficiënter werken in Word, dan zal je de achterliggende techniek moeten begrijpen. Wat zijn alinea’s? Hoe maak ik snel een selectie? Hoe navigeer ik snel door een document. Hoe maak snel ik een geheel document op.

De basistraining Word 365 is opgesplitst in 3 modules die jou een stevig basiskennis toereiken die het werken in Word vele malen sneller en efficiënter maken.

De eerste module  “Word basis 1 Basisvaardigheden”, is specifiek geschreven voor zowel de startende als de al iets ervaren Word gebruiker. Deze training behandelt de nieuwe onderdelen in Word 365, daarnaast leer je snel op verschillende manieren selecteren en door jouw document navigeren. Je leert de logica van het lint, werken met de werkbalk snelle toegang en de miniwerkbalk. Je leert verschillende weergaven gebruiken, waaronder het nieuwe Insluitende lezer.

Tijdens de module Word basis 2 Professioneel opmaken, leer je Word op 3 niveaus opmaken. Teksten, alinea’s en pagina’s.
De tekens hebben veel meer opmaakmogelijkheden dan er in eerste instantie zichtbaar is, je leert opmaken via het lint, de miniwerkbalk en het dialoogvenster Lettertype om geavanceerd het lettertype op te maken.
Je leert de Alinea opmaken, bijvoorbeeld Alinea afstand en inspringen, teksten in een kader plaatsen, opsomming en nummering gebruiken, ook op meerdere niveaus. Je leert zelf stijlen maken en werken met de tabs.
Het derde niveau van opmaak is het opmaken van de pagina, zoals marges instellen. Afdrukstand (ook een afwijkende afdrukstand voor 1 pagina in jouw document), Document-opmaak gebruiken, kolommen maken en paginanummers invoegen.

De derde module is de module ”Invoegen in Word”, tijdens deze module leer je welke onderdelen jij in Word kunnen invoegen, zoals, tabellen, afbeeldingen, 3D modellen, smartArt, grafieken, schermopnames, picogrammen, video’s, tekstvakken, handtekeningregels enz. Bij elk onderdeel wordt ook de bijbehorende tab besproken met extra opdrachten voor het object dat jij invoert.

Wil jij een stevige basiskennis van Word hebben? Volg dan deze drie modules!
Ook deze Modules zijn los verkrijgbaar voor maar € 79,00

5/5

Klaas Peters

Wij stonden voor de uitdaging om in een korte tijd zo effectief en efficiënt mogelijk meer dan 1200 medewerkers kennis en vaardigheden te laten opdoen van meerdere MS Office 2010 programma’s. CompUniversity heeft ons daar, op een pragmatische en prettige manier, volledig in ontzorgd. Dit alles binnen gestelde tijdlijnen en budget.”

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

1. Word 365 – Basistraining compleet

€159,-

Frank is de trainer bij:

1. Word 365 – Basistraining compleet

Ontdek alle Elearning