Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Cursus Outlook

Cursus Outlook

De cursus Outlook wordt door ons in één module verzorgd. Sneller en efficiënter werken met Microsoft Outlook! Na het volgen van de cursus Outlook beschik je over voldoende kennis en vaardigheden om outlook te gebruiken. Daarnaast heb je voldoende kennis en inzicht om alle in Outlook aanwezige mogelijkheden te gebruiken tijdens het dagelijks werk.

Email

Als eerste ga je aan de slag met Email en de Contactpersonen. Naast mailen, ontvangen, verzenden, doorsturen en verwijderen leer je contactpersonen invoeren en verzendlijsten maken. Vervolgens leer je alle opmaakmogelijkheden van een bericht en jouw postvak in organiseren.

Agenda

De digitale agenda is niet meer weg te denken uit ons werken leven. Eerst leer je jouw agendaprofiel instellen, daarna ga je items toevoegen. En leer je herinneringen instellen, bekijken en afdrukken van items en natuurlijk verwijderen en aanpassen. Je leert een e‐mailbericht omzetten naar een afspraak, collega’s uitnodigen en uitnodigingen accepteren, afwijzen of andere tijden voorstellen. Als je veel mensen hebt uitgenodigd, kan je ook de reacties beheren.

Natuurlijk  leer je alles categoriseren door het gebruik van categorieën.

Taken

Bij Taken leer je een takenlijst aanmaken en beheren en vervolgens taken kunt toewijzen aan een collega. Daarna ga je dieper in op het samenwerken met anderen. Je leert machtigingen verlenen aan een collega, openen van en werken in mappen van andere gebruikers. Ook leer je een agenda van een ander openen en contactpersonen en taken van een ander. En natuurlijk  een mail sturen namens een ander en vergaderingen accepteren namens een collega

De dag sluit af met de geavanceerde mogelijkheden zoals regels en waarschuwingen instellen, afwezigheidsassistent instellen en de uitgebreide zoekmogelijkheden.

We hebben ook een Elearning voor specifiek Email en Agenda.

4/5

Gemiddelde beoordeling

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Cursus Outlook

cursus

Cursus Outlook

€1150,-

Frank is de trainer bij:

Cursus Outlook

Ontdek alle incompany trainingen