Wij leiden jullie mensen op

InCompany training

Meer over de training

Word basiscursus InCompany

Word basiscursus InCompany

Microsoft Word, het meest onderschatte programma, ofschoon iedereen hiermee werkt kennen aan de andere kant weinigen de mogelijkheden om snel te werken.
Verwen jezelf eens door deze Word basiscursus InCompany cursus te volgen, met de bedoeling dat je en sneller dus ook leuker leert werken.

De Word basiscursus InCompany cursus is in eerste plaats geschikt voor iedereen die sneller met Word wil werken. Maar ook voor elke gebruiker die voor het eerst kennis wil maken met het pakket Word. Omdat Word in bijna alle kantoortuinen gebruikt wordt, is deze basiskennis een must. Veel praktische tips in het bijzonder voor het dagelijks gebruik komen voorij, omdat deze cursus praktisch van opzet is.

Tijdens de eerste module verken je Word, om vervolgens ga je werken met teksten waarbij je slim en handig selecteren en snel teksten leert invoegen en verwijderen. Ook de verschillende weergaven in Word leer je gebruiken en snel navigeren met het toetsenbord.

Natuurlijk leer je knippen, plakken en kopiëren en daarna zoeken en vervangen. De autocorrectie en en de autoteksten zijn handig om snel standaard teksten te plaatsen. Werken met de spellingscontrole. Ook invoegen van afbeeldingen smart art, grafieken en andere onderdelen passeren de revue. En natuurlijk alle ins- en outs met betrekking tot het afdrukken. En nog veel meer!

Wil je deze cursus online volgen? Klik hier voor meer informatie of ga direct naar deze e-learning! Na betaling kan je direct beginnen!

Deze incompany cursus heeft maximaal 10 deelnemers.

5/5

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin

Tags

Word basis

cursus

Word basiscursus InCompany

€1725,-

Frank is de trainer bij:

Word basiscursus InCompany

Ontdek alle incompany trainingen