Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse basismodule 2/4 “Formules en celeigenschappen”

Je bent niet echt een Excelbeginner, maar je wilt wel meer verdieping van jouw basiskennis. Daarnaast wil je op de hoogte zijn van de laatste veranderingen in Excel , dan is de training Formules en celeigenschappen precies hetgeen jij zoekt.

Als je al kennis hebt van, het werken met de kolommen en rijen,werken met de werkbladen, selecteren,e trucjes om te kopiëren, knippen en plakken, en gegevens snel in Excel kunt plaatsen met de vulgreep. Is deze training een goede aanvulling op jouw Excelbasiskennis. Tijdens deze training zet je de eerste stappen in het maken van formules en je leert de Autosom te gebruiken….die getallen voor jou optelt….. en leer je wat toch die dollartekens zijn die je soms in formules ziet… daarnaast leer je werken met de celeigenschappen,  dus getallen op te maken als datum, euro enz… Deze training eindigt met het werken met Celstijlen en de voorwaardelijke opmaak.

Volg de training Formules en celeigenschappen!

Wil je geen korte module maar de gehele training? Klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar de uitgebreide training

5/5

Johan

Proces manager, Facilitair & Preventie mw

Opmaak als Tabel! Briljant… wist al behoorlijk veel (volgens collega’s), toch gewoon ff back to basics… en er wat briljantjes uit gehaald. Aanrader! Dank, op naar het vervolg.

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Excel losse basismodule 2/4 “Formules en celeigenschappen”

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse basismodule 2/4 “Formules en celeigenschappen”

Ontdek alle Elearning