Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse basismodule 3/4 “Werken met lijsten”

Tijdens de training Werken met lijsten, leer je werken met lijsten en tabellen. De functie opmaken als tabel heeft naast een professionele vormgeving ook veel handigheidjes in zich. Wil je later gaan werken met draaitabellen, dan is deze training zeker een must. Je leert werken met het Filter … ook met slicers…en het geavanceerde filter, Daarnaast leer je zowel horizontaal als verticaal lijsten sorteren.

Wil je geen korte module maar de gehele training? Klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar de uitgebreide training

 

5/5

Klaas Peters

Wij stonden voor de uitdaging om in een korte tijd zo effectief en efficiënt mogelijk meer dan 1200 medewerkers kennis en vaardigheden te laten opdoen van meerdere MS Office 2010 programma’s. CompUniversity heeft ons daar, op een pragmatische en prettige manier, volledig in ontzorgd. Dit alles binnen gestelde tijdlijnen en budget.”

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Excel losse basismodule 3/4 “Werken met lijsten”

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse basismodule 3/4 “Werken met lijsten”

Ontdek alle Elearning