Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse vervolgmodule Analyse 3/3 – Grafische hoogstandjes

Grafische hoogstandjes in Excel

In Excel werk je veel met gegevens. Mensen zijn visuele wezens en daarom is het slim om gegevens om te zetten in een visueel plaatje. Als jij al kunt werken met grafieken is dit de upgrade die jij nodig hebt. Volg de training “Grafische Hoogstandjes in Excel”!

Want deze training leert jou jij hoe je een Peoplegraph moet maken, of gegevens in Bing Maps te plaatsen. Daana leer jij van jouw lijst met gegevens, een video te maken waarin gegevens over de wereldbol gepresenteerd worden. Want dat is spectaculair!

Geavanceerdere grafieken

Je gaat eerst aan de slag met een enkele en dubbele ringrafiek. Je leert vervolgens door gebruik te maken van een cirkeldiagram  in combinatie met een ringdiagram, een snelheidsmeter maken!

Maak de blits met jouw gegevens en volg deze online training “Grafische Hoogstandjes in Excel”!

Dit is een gevorderde training. Wil je eerste een basistraining volgen, kan dan hier voor meer informatie of ga direct naar de basistraining, na betaling kan je direct beginnen!

4/5

Gemiddelde beoordeling

Steffen

Leuke training. Goed gestructureerd.

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Excel losse vervolgmodule Analyse 3/3 – Grafische hoogstandjes

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse vervolgmodule Analyse 3/3 – Grafische hoogstandjes

Ontdek alle Elearning