Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

1. Elearning Excel basis

Elearning Excel basis

Onze Elearning Excel basis cursus is perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met 8 uur online training leert u essentiële Excel-vaardigheden, van basisfuncties tot de al iets geavanceerde functies. Onze modulaire aanpak stelt jou in staat om jouw leerervaring op maat te maken, met afzonderlijke modules die zich richten op basisvaardigheden, formules en celeigenschappen, werken met lijsten en grafieken.

Bij CompUniversity geven we prioriteit aan flexibiliteit en gemak. Al onze trainingsprogramma’s zijn online beschikbaar, zodat je op jouw eigen tempo kunt leren vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Met een jaar lang toegang tot de trainingsmaterialen kun je de inhoud indien nodig opnieuw bekijken.

Voor in-company trainingsbehoeften bieden we op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw team. Onze ervaren trainer, Frank, zorgt ervoor dat elke deelnemer praktische vaardigheden en kennis verwerft die direct in de praktijk kan worden toegepast.

Zet de eerste stap naar het beheersen van Microsoft 365-toepassingen met CompUniversity. Neem vandaag nog contact met ons op om een trainingsessie in te plannen of meer te weten te komen over ons aanbod. Ontgrendel het volledige potentieel van Microsoft 365 met de deskundige training van CompUniversity.

Updates

Microsoft 365 krijgt elke maand een update met nieuwe features. Vandaar dat ook Excel door de jaren heen erg is veranderd. Zeer veel gebruikers werken nog met Excel op de “Oude manier”. Daardoor wordt er geen gebruik gemaakt van de meeste handige snufjes zoals bijvoorbeeld de optie “Snel aanvullen”.
Tijdens deze Elearning Excel basiscursus leer je alle nieuwe trucjes. Zodra er een nieuwe update komt, wordt de deze Elearning bijgewerkt, zodat jij steeds op de hoogte bent van alle veranderingen. Dus kortom: “Volg deze online Excel cursus!” Waardoor jij steeds op de hoogte bent van alle nieuwe features en zodat jij snel en efficiënt met Excel kunt werken!

Deze uitgebreide training duurt ongeveer 8 uur en je hebt een jaar lang toegang tot deze training. De Elearning Excel basis maakt gebruik van veel korte video’s om de theorie uit te leggen. Vervolgens kan je uitgebreid oefenen met de bijgeleverde Excelbestanden.

Ga direct naar deze online cursus

Wil je deze training in losse modules volgen, kies dan één van onderstaande trainingen:

De onderstaande modules kosten € 79,- per modules

 

5/5

Ivo Maassen

Helder, duidelijk. Prima instructiefilmpjes. Een aanrader!

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Elearning Excel basis

cursus

1. Elearning Excel basis

€159,-

Frank is de trainer bij:

1. Elearning Excel basis

Ontdek alle Elearning