Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse basismodule 1/4 “Basisvaardigheden”

Excel Basisvaardigheden

Je wilt je gaan Starten in Excel, maar hebt nog helemaal geen ervaring, dan is de training Basisvaardigheden de training die jou verder op weg helpt.

De training Excel basisvaardigen is specifiek geschreven voor de nieuwe Excelgebruiker. Het tempo in deze cursus is niet hoog dus goed te volgen voor een beginnend Excelgebruiker.

Tijdens deze training ga je de omgeving van Excel verkennen. Je leert werken met de kolommen en rijen, werken met de werkbladen, goed en slim selecteren en de trucjes om te kopiëren, knippen en plakken. Daarna leer je gegevens snel in Excel plaatsen met de vulgreep. Ook het magische knopje Snel aanvullen komt voorbij. Deze training eindigt met de module Delen opslaan en afdrukken. Hierin leer je Excel te delen, en de mogelijkheid om Excel tegelijk met bijvoorbeeld collega’s te bewerken. Daarnaast leer je Excel op diverse manieren op te slaan, bijvoorbeeld als PDF.
En natuurlijk gaan je het afdrukproces doorlopen, dat is in Excel stukken lastiger dan in Word. Dat is zoals ik zeg een proces, niet een knopje.

Wil je geen korte module maar de gehele training? Klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar de uitgebreide training

5/5

Quincy

De stappen zijn erg duidelijk beschreven, zeker een aanrader om de basisvaardigheden van Excel onder de knie te krijgen.

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Excel Basisvaardigheden

cursus

Excel losse basismodule 1/4 “Basisvaardigheden”

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse basismodule 1/4 “Basisvaardigheden”

Ontdek alle Elearning