Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse vervolgmodule Analyse 1/3 – Analyseren met functies

Je wilt graag leren om Excel rekenfuncties te gebruiken om grote lijsten met data te analyseren. Of leren Statistische en wiskundige functies los te laten op een grote lijst? Volg dan de cursus Analyseren met functies.

Tijdens deze training leer je werken met de Statistische functies Je leert werken met diverse functies om AANTALLEN te berekenen. Zoals AANTAL.ALS om bijvoorbeeld te berekenen hoe vaak het woordje JA voorkomt in een lijst. Daarnaast leer je diverse manieren om gemiddelden en sommen te gebruiken. Ook de statistische functies Modus, Mediaan en Correlatie komen aan de orde. Als laatste leer je de functie Beschrijvende statistiek te gebruiken, waarbij je snel en eenvoudig meerdere statistische berekeningen op een lijst met data kunt loslaten.

Ben je op zoek naar de snelle manier om binnen Excel middels functies analyses te maken, volg dan de training Analyseren met functies!

5/5

Natascha

Super interessant & makkelijk die verschillende functies. Scheelt veel uitzoekwerk! Trainer is lekker duidelijk en opdrachten zijn goed te volgen.

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Excel losse vervolgmodule Analyse 1/3 – Analyseren met functies

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse vervolgmodule Analyse 1/3 – Analyseren met functies

Ontdek alle Elearning