Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse vervolgmodule Analyse 2/3 – Draaitabel maken

Draaitabel maken!

Veel bedrijven werken met data uit diverse systemen als SAP,  CRM pakketten en overige data-verzamelaars. Nu is het de kunt om inzicht in deze vaak grote bak met dat te krijgen. Wil jij van een grote lijst een samenvatting maken en hier enkele berekeningen op loslaten? Volg dan de training Analyseren met draaitabellen. Tijdens deze training leer je eerst een draaitabel maken, om vervolgens de indeling steeds weer aan te passen om diverse gegevens te analyseren. Je leert de draaitabel te filteren met Slicers en Tijdlijnen, daarnaast leer je verschillende berekeningen in een draaitabel in te voegen. Ook leer je getallen om te zetten in percentages op een zeer eenvoudige wijze. Je gebruikt de slicers en tijdlijnen om mooie overzichtelijke dashboards te maken. Als laatste leer je gegevens in het gegevensmodel plaatsen om data uit meerdere lijsten samen te voegen in een draaitabel. Wil je dit alles? Volg dan de training  “Analyseren met  Draaitabellen”!

De training “Analyseren met Draaitabellen” is een onderdeel van de Leerlijn Analyseren met Excel. Waar je naast draaitabellen ook leert werken met analytische functies. Ook leer je data en gegevens professioneel omzetten naar grafische hoogstaande afbeeldingen of video’s.

Wil jij voor € 149,00 Deze training volgen klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar deze training!

5/5

Mireille

Veel geleerd over het samenvoegen van meerdere lijsten in 1 draaitabel.

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Draaitabellen

cursus

Excel losse vervolgmodule Analyse 2/3 – Draaitabel maken

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse vervolgmodule Analyse 2/3 – Draaitabel maken

Ontdek alle Elearning