Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse vervolgmodule – Functies 4/4 – Meer functies

Meer met Functies

De training “Nog meer met functies” leert jou combinaties met diverse functies te maken. In Excel wordt dat nesten genoemd. Bijvoorbeeld ALS met VERT.ZOEKEN, KIEZEN in combinatie met WEEKDAG en GEHEEL met GEMIDDELDE. Het is wel slim om eerst de trainingen “Excel vervolgmodule 1/4 Logische functies“, Excel vervolgmodule 1/4 Zoekfuncties en verwijsfuncties in Excel  te volgen

Daarna leer je lange formules in kleine stapjes te bekijken. Hierdoor creeer je een duidelijk overzicht als je een probleem met een lange formule wilt oplossen. Je knipt als het ware de formule op in kleine overzichtelijke stapjes.

Soms wil je dat uitkomsten van formules niet meer veranderen, door deze te plakken als vaste waarde, voorkom je dat de formules nog aangepast worden. Als laatste leer je tijdens deze training een werkblad te beveiligen, zodat niemand jou formules kan aanpassen en of vernietigen. Hierbij leer je eerste de celeigenschappen aanpassen om vervolgens te kijken naar de mogelijkheden om te beveiligen.

Direct naar deze training!

Dit is een training voor gevorderde gebruikers, het is belangrijk dat jij de basisvaardigheden van Excel kent! Wil jij weten of jij voldoende basiskennis hebt?

Vul dan hier een intaketest in waarna jij direct een antwoord krijgt.

Meer informatie over onze  Excel basiscursus Elearning of wil je direct naar complete Excel basis Elearning, na betaling kan je direct beginnen!

Deze training is geschreven voor Excel 365 op Windows 10.

5/5

Cheilene

Ik heb heel veel geleerd met deze training. Dank je

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen
Meer functies

cursus

Excel losse vervolgmodule – Functies 4/4 – Meer functies

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse vervolgmodule – Functies 4/4 – Meer functies

Ontdek alle Elearning