Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse vervolgmodule – Functies 2/4 – Zoek- en verwijsfuncties

Met zoekfuncties kan je zoeken en gegevens uit hetzelfde of andere werkbladen halen. De functie VERTICAAL.ZOEKEN is een van de meest gebruikte functies binnen Excel. ALS bestanden groot en traag worden, wordt altijd de functie INDEX en VERGELIJKEN geadviseerd. Al deze functies komen tijdens deze training aan bod. VERTICAAL.ZOEKEN wordt vanuit diverse oogpunten uitgelegd. Naast de enkele verticaal zoekopdracht leer je meerdere andere zoekmogelijkheden gebruiken. De wat moeilijkere INDEX in combinatie met de functie VERGELIJKEN wordt uitvoering via video’s en teksten uitgelegd, waarna jij uitgebreid kan oefenen. Ook het nieuwe en handige X.ZOEKEN komt voorbij.

Let wel, dit is een training voor gevorderde Excel-gebruikers. Het is van belang dat je de basisvaardigheden goed onder de knie hebt.

5/5

Rutger

Waardevolle training! Nieuwe verwijsfuncties geleerd die ik goed in de praktijk kan gebruiken.

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Excel losse vervolgmodule – Functies 2/4 – Zoek- en verwijsfuncties

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse vervolgmodule – Functies 2/4 – Zoek- en verwijsfuncties

Ontdek alle Elearning