Leer microsoft 365 in jouw eigen tempo

Alle trainingen fijn vanuit huis te volgen

Meer over de training

Excel losse vervolgmodule – Functies 3/4 – Datum, Tijd en tekstfuncties

Datum en Tijdsfuncties kan je goed gebruiken bij het maken van roosters en het maken van projectplanningen. Als je roosters, planningen, projecten of andere datum en tijds gerelateerde onderwerpen in Excel wilt gebruiken, is deze training een must. Je leert werken met de functies VANDAAG, NU WEEKNUMMER en WEEKDAG, en je leert het aantal netto werkdagen uitrekenen. ALS je lijsten wilt opschonen
Met tekstfuncties in Excel kan je teksten opschonen en opsplitsen. Deze functies zijn erg geschikt om exports uit CRM programma’s, Financiële programma’s enz. klaar te maken om te berekenen en te analyseren. Met de functies LINKS, RECHTS en DEEL, LENGTE en VIND.SPEC leer je gegevens uit een cel te halen. Door gebruik van de functies TEKST.SAMENV en TEKST.COMBINEREN, leer je gegevens uit meerdere cellen in één cel te plaatsen.

 

5/5

Hans

Duidelijke voorbeelden, goed te volgen met nuttige functies

Lorem ipsum

Het idee was, dat er in deze wissels, videos komen te staan / andere cursussen met hetzelfde onderwerp zodat de gebruiker door kan klikken, en niet steeds terug hoeft te navigeren wat tijd zou kunnen kosten. Onder deze wissels heb ik al iets gevonden waarmee je per post kan navigeren naar de vorige of volgende post, maar heb nog niet ingesteld dat hij alleen de post moet laten zien met hezelfde onderwerp (word, powerpoint, etc.).

Verder zijn de video’s toegevoegd aan de rechterkant als promo.

Veel succes ermee :)

Tycho

Deel dit op:
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op whatsapp
Delen op linkedin
Video afspelen

cursus

Excel losse vervolgmodule – Functies 3/4 – Datum, Tijd en tekstfuncties

€89,-

Frank is de trainer bij:

Excel losse vervolgmodule – Functies 3/4 – Datum, Tijd en tekstfuncties

Ontdek alle Elearning